Hej mand, her er 7 tegn på, at du er faldet i søvn i livet — og 7 forslag til at komme videre

Thomas Rydahl
14 min readMar 27, 2019

Jeg har været der. Og det samme har mange mænd. Dér, hvor man overlever — i stedet for at leve livet. Kan du se dig selv i et eller flere af disse 7 tegn, er det på tide at vågne og finde ud af, hvad det handler om — og mærke efter, hvad du brænder for…

Tegn #1 — Du har givet din sjæl til et arbejde, du ikke elsker

Hvis du er ligesom de fleste af os, er du i en situation, hvor du har brug for at arbejde, så du har råd til at leve. Måske har du altid haft planer for din karriere og endda gjort det godt. Måske har livet ført dig afsted — fra det ene job til det andet. Det er stærkt og meningsfuldt at tage ansvar for sit liv og kunne betale sine regninger — og du har formentlig et par gode dage her og der, måske endda gode uger. Problemet er ikke selve arbejdet — hvad det end er. Problemet er, at du ikke er inspireret.

Halvdelen af dagens vågne timer og mere end 1700 timer om året bruger du på noget, du helst er fri for. Du lever for dine weekender og ferier. Du spiller måske Lotto for at drømme om bedre tider.

Alligevel stopper du ikke og overvejer, hvad meningen med det hele er. Du tør ikke gå ind i en undersøgelse af, hvad du kunne lave, der virkelig ville få dit hjerte til at hoppe og din sjæl til at bryde i brand. Du tør heller ikke tale med din kæreste eller dine venner om din dybe utilfredshed, fordi store dele af din identitet og selvopfattelse er bundet op omkring job eller karriere. Hvem er du, hvis du ikke er advokat eller account manager eller kok?

Det ødelæggende ved din utilfredshed er, at den også rammer resten af dit liv. Når arbejdslivet kører på autopilot, er du hverken i live eller inspirerende derhjemme. Omkostningen er højere end du tror. Din respekt for og kærlighed til dig selv falder, dit helbred kan blive ramt, dit…

--

--

Thomas Rydahl

Story Fanatic and Author. Latest novel: Uniform. Part One in the Copenhagen Night Series. Visit thomasrydahl.com